İSTANBUL / PENDİK - Pendik İTO Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Nis

Taşıdığı mana itibariyle milletimizin bağımsızlık ruhunu temsil eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. Yıldönümünü Pendik İto Özel Eğitim Uygulama Okulu olarak çoşkuyla kutladık.

Nis

Diyetisyen Rümeysa KESE tarafından okulumuz velilerine yönelik Otizm ve Beslenme konulu eğitim düzenlenmiştir. Rümeysa Hanıma ve katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

1 Eylül 2018 tarihli ve 30522 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan MEB Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğinde yapılan düzenleme ile "Kişisel Verileri Koruma Kulübü" kurulması ve 7 Nisan gününün "Kişisel Verileri Koruma Günü" olarak kutlanması kararlaştırılmıştır.

Bu kapsamda okulumuzda KVKK kurumundan alınan görseller ile pano, afiş ve broşür çalışmaları yapılarak velilerimiz bilgilendirilmiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yılında başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, minnetle ve özlemle anıyoruz. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Veli Akademileri kapsamında yürüttüğümüz *ERKEN ÇOCUKLUK VE OKUL ÖNCESİ DÖNEMİ DESTEKLEME* konulu eğitimimiz okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Katılım sağlayan velilerimize ve eğitimi yürüten öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılını okulumuzda hazırladığımız törenle coşkuyla kutladık. Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

23 Mart Perşembe günü saat 11.00'da okulumuz konferans salonunda Diyetisyen Rümeysa KESE tarafından öğretmen ve velilerimize ''Otizmli Çocuklarda Beslenme Alışkanlıkları ve Sağlıklı Beslenme'' konulu eğitim verilmiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 108. yılında başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, minnetle ve özlemle anıyoruz. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

02.01.2023 Pazartesi günü saat 11.00 'da okulumuz konferans salonunda ''ÖZEL EĞİTİMDE YASAL HAKLAR'' konulu veli eğitimi gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

26.12.2022 Pazartesi günü saat 11.00 'da okulumuz konferans salonunda ''DAVRANIŞ YÖNETİMİ VELİ EĞİTİMLERİ'' gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

12.12.2022 Pazartesi günü saat 11.00 'da okulumuz konferans salonunda ''TEKNOLOJİNİN BİLİNÇLİ KULLANIMI'' konulu veli eğitimi gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler adlı  tiyatro gösterimiz velilerimizin ve öğrencilerimizin katılımı ile okulumuz konferans salonunda sergilenmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

05.12.2022 Pazartesi günü saat 11.00 'da okulumuz konferans salonunda ''GELİŞİM VE BECERİ ALANLARINI DESTEKLEME'' konulu veli eğitimi gerçekleştirilmiştir. Eğitimi veren öğretmenlerimize ve katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

28.11.2022 Pazartesi günü saat 11.00 'da okulumuz konferans salonunda ''Bağımsız Yaşam Becerileri Geliştirme'' konulu veli eğitimi gerçekleştirilmiştir. Eğitimi veren öğretmenlerimize ve katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.